Om Newsman Nyhetscafe

NEWSMAN NYHETSCAFE ER NORGES FØRSTE I SITT SLAG OG BLE ETABLERT I 1990. Newsman er Norges første nyhetscafe! Vi ble etablert i 1990. Vi har alle rettigheter og et utvalgt mattilbud. Nyt herlige kaffevarianter, malt og humle fra 14 tappekraner, et bredt utvalg i kjøleskapet og et stort utvalg av klassiske- og egenproduserte cocktails. Nyt en saftig Newsmanburger eller smakfull pizza

i Sportsavdelingen. Vårt fantastiske barteam står klar med anbefalinger tilpasset alles ganer. Annenhver torsdag kjører vi Quiz. Så les deg opp på nyheter og delta med et lag. Vi viser en del nyheter og sport på TV i Sportsavdelingen.

Vi viser litt fotball, Ishockey, vintersport, diverse mesterskap i håndball, friidrett osv. Men spør oss gjerne om du har et favoritt-program du ønsker å se her. Kan vi friste med filmkveld for vennegjengen?

Dette er Newsman

Newsman Nyhetscafe er Norges første i sitt slag og ble etablert i 1990. Her kan du alltid få siste nytt – fra diverse TV kanaler, via (gratis) trådløst nett eller via diverse aviser og magasiner. Papiravisen lever i beste velgående på Newsman. I underetasjen til Newsman liggerArkivet Nattbar.

Motta nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om hva som skjer hos Newsman og Arkivet.

*Jeg forstår at det blir samlet inn opplysninger ved påmelding.Les alt om vilkår og bruk av informasjonkapsler her.